Bättre Affärer
Från Sparbanken i Enköping till dig som är företagare
nr 2 - 2019

Skapa möjligheter för framtiden

Hur skapar du möjligheter för framtiden i ditt företag? Linda Karlsson berättar hur du kan tänka och göra för att skapa möjligheter genom ditt företags sparande.
Så här ska du tänka om du har pengar över i verksamheten

Så får du råd att gå i pension

Den absolut vanligaste frågan jag får från företagare kring pension är ”Hur mycket ska jag spara?” säger Susanne Carlsson, försäkringsspecialist på Enköpingskontoret.
Susannes tips för att få råd att gå i pension

Så hanterar du osäkerheten kring brexit

I dag, den 12 mars, röstar det brittiska underhuset om ett nytt utträdesavtal ur EU. Om svaret blir nej, kan en hård brexit vara nära. Utgången är oviss och osäkerheten stor. Som företagare gäller det att vara förberedd för olika scenarier. Och du kan påverkas av hur det går, även om du inte själv har affärer med Storbritannien.
Förbered dig för brexit

Har du kunder i offentlig sektor?

Har du kunder som är myndigheter, landsting, statliga bolag, kommuner eller andra allmänna, skattefinansierade verksamheter – då förväntas du skicka dina fakturor elektroniskt från och med 1 april i år. Det är det lag på.
Så fixar du lagens krav på e-faktura

5 minuter för ett tryggare liv

Många företagare saknar ett tillräckligt pensions- och försäkringsskydd. Hur ser det ut för dig?Gör Trygghetsguiden

Rabatt på företagsförsäkring

Med företagspaket Plus eller Bokför får du 10 % rabatt på vår företagsförsäkring (värde 500 kr).Mer om företagsförsäkringen