Swedbank och Sparbankerna

  Följ med på affärsresa till Moskva
Söker ditt företag nya utmaningar och marknader? Då kan det vara dags att snegla åt öster. Följ med banken till Moskva och ta tempen på Ryssland!
Låga produktionskostnader och närheten till Sverige gör Ryssland till en spännande marknad för svenska företag.
   – Ryssland är en av världens hetaste ekonomier. Det öppnar för möjligheter till etablering och affärsutbyte, säger Claes Fagerström, ansvarig för event och sponsring i Swedbank.
   I början av maj har du som företagskund möjlighet att följa med på några spännande dagar i Ryssland. Du blir serverad kunskap om företagsklimatet: Hur gör man affärer i Ryssland? Vilka skillnader finns? Matchmaking, seminarier och studiebesök står på schemat liksom möjligheten att se en av hockeylandslagets VM-matcher.
   – Svenska företag och varumärken har ett mycket gott rykte i Ryssland och ryska företag är mycket positiva till samarbete med Sverige, säger Claes Fagerström.

Stor lokalkännedom
Swedbank är väl förankrat i Baltikum och i Ryssland. Med ett brett kontaktnät och stor lokalkännedom är banken en hjälp på vägen för att undvika fällor och få en trygg start.
   Vårens Moskvaresa är en del av Sweden Russia Business Forum 2007, som arrangeras av svenska ambassaden och där Swedbank är en av huvudsponsorerna.
   Skräddarsydda resor för företagskunder har Swedbank ägnat sig åt i ett par år vid det här laget. Tidigare resor, till bland annat Baltikum och Kina, visar att 60 procent av alla möten genererar affärer och deltagarna har varit mycket nöjda med upplägget.
   – Att följa med på våra företagsresor är ett enkelt och effektivt sätt att lära känna den ryska marknaden, säger Claes Fagerström.
   Ingen förkunskap krävs för att följa med banken i österled. Både företag som vet exakt vad de vill ha ut av resan och de som endast vill känna av klimatet är välkomna!

Anmäl dig till resan här
Länkpil Vart vill du åka på affärsresa? Tyck till här
Länkpil Tillbaka till förstasidan

Bättre Affärer vänder sig till Swedbanks och Sparbankernas företagskunder och ges ut tio gånger per år.
Ansvarig utgivare: Kennet Karlsson. Produktion: Redaktörerna. Teknikleverantör: Brightly.