Tillbaka till förstasidan Skriv ut Tipsa en kollega Prenumerera!
Tävling

Vinn Shanghairesa!

Behöver du hjälp med utlandsetableringen?
Boka ett förutsättningslöst möte med någon av bankens utlandsspecialister under oktober, så har du chansen att vinna en resa till Shanghai.
Resan äger rum den 8 till 14 mars 2008 och anordnas för företagskunder som har intresse av en utlandssatsning. Värdet på resan är cirka 20 000 kronor.

Det som krävs är att du först bokar ett förutsättningslöst möte med en av bankens utlandsspecialister. Under mötet finns möjlighet att ställa frågor och få vägledning som kan ge nya uppslag och idéer – oavsett om ditt företag redan har påbörjat en utlandssatsning eller inte. Om funderingarna gäller Kina eller något annat land har ingen betydelse!

När rådgivningen är bokad har du chansen att vinna en resa som dels innehåller en seminariedel med en bred introduktion till hur man gör affärer i Kina. Dels erbjuds företagsbesök med möjlighet att etablera kontakt med personer på plats i Shanghai. I programmet finns även inslag som ger en känsla av den kinesiska kulturen och atmosfären. Det finns förstås tid att boka egna möten och besök för den som önskar. Deltagare på tidigare affärsmöten har även uppskattat mötet mellan deltagarna, som i flera fall resulterat i samarbeten.

Tävlingen pågår till och med den 31 oktober. Anmäl ditt intresse redan i dag!

Läs mer om tävlingen och boka möte

FOTO: ISTOCKPHOTO