NYHETER OCH TIPS FÖR FÖRETAG - NR 10 - 2007
Tillbaka till förstasidan Skriv ut Tipsa en kollega Prenumerera!
Månadens erbjudande

Prata pension med banken – få sjukvårdsförsäkring på köpet

Årsskiftet närmar sig, men än är det inte för sent att prata pension med banken. Gör det idag, så kan du få hjälp med avdragsrätten och en sjukvårdsförsäkring kostnadsfritt i sex månader.
Det är alltid klokt att se över pensionen och före årsskiftet är det extra förmånligt. Företagare som tecknar ”Grundskydd för företagare” eller ”Pensionsplan” från banken och lägger till en sjukvårdsförsäkring, får nämligen just nu sjukvårdsförsäkringen kostnadsfritt i sex månader (värde 975 kronor). Tjänstepension är dessutom avdragsgill inom vissa gränser, och vill man göra avdrag för i år är det hög tid att göra något åt det nu.

Erbjudandet gäller till och med den 31 december 2007 för företagare som uppfyller hälsovillkoren och sätter av minst 1 500 kr i månaden i pensionsplan eller grundskydd.

Jag vill veta mer, kontakta mig
Länkpil Läs mer om bankens pensionslösningar för företag

Prisregn över Swedbank Robur
Swedbank Robur, som sköter förvaltningen av bankens fonder och försäkringar, har tagit emot en rad utmärkelser under året:
  • Bästa fondförvaltning av alla storbanker (Morningstar, september)
  • Bästa fondbolag i Norden (Lipper, februari)
  • Bästa aktieförvaltare i Norden (Morningstar, januari)
 


Det är aldrig för tidigt att ta itu med sin pensionsituation. Prata pension med banken nu när det är extra förmånligt!
Liv- och pensions- försäkringarna bäst i Sverige
Swedbank har Sveriges mest nöjda kunder när det gäller liv- och pensionsförsäkringar. Det visar en undersökning från Svenskt Kvalitetsindex som publicerades i november. Svenskt Kvalitetsindex genomförs varje år och bestod i år av intervjuer med 2 000 personer.