NYHETER OCH TIPS FÖR FÖRETAG - NR 1 - 2008
Tillbaka till förstasidan Skriv ut Tipsa en kollega Prenumerera!
Månadens tips

30 procent rabatt med SAS till Hamburg

Gör du affärer i Tyskland? Nu erbjuder SAS 30 procent rabatt på affärsresor från Arlanda till Tysklands näst största stad.
Nu erbjuds Bättre Affärers läsare 30 procent rabatt på SAS Economy Extra och Business från Arlanda till Hamburg mellan den 29 januari och 28 februari. Dessa affärsbiljetter är flexibla och har fri om- och avbokning under den angivna perioden. Förutom tillgång till SAS Busiiness Lounge, när du reser i Business, erbjuds du en rymligare och mer avkopplande arbetsmiljö samt mat och dryck ombord.

Tysklands starkaste näringsliv

Hamburg är med sina 1,7 miljoner invånare Tysklands näst största stad. I staden finns Europas näst största hamn och världens tredje största flygindustri. De senaste tre åren har Hamburg rankats som delstaten med Tysklands starkaste näringsliv av Bertelsmann-Stiftung.

Hamnen är en självklar sevärdhet i den traditionsrika hansastaden Hamburg. Eller passa på att se en hemmamatch med stadens stolthet, fotbollslaget Hamburg Sportverein i Bundesliga, eller med St. Pauli som spelar i Tysklands näst högsta liga.

Läs mer och boka resa!
Länkpil Läs mer om Sveriges generalkonsulat i Hamburg som stöder svensk företagsamhet i TysklandTa ett SAS-plan till Hamburg i februari!