NYHETER OCH TIPS FÖR FÖRETAG - NR 2 - 2008
Tillbaka till förstasidan Skriv ut Tipsa en kollega Prenumerera!

Res med SAS och upptäck Helsingfors!
Du kan resa från 13 inrikesdestinationer via Arlanda till Helsingfors.
FOTO: ISTOCKPHOTO
Månadens tips

30 procent rabatt med SAS till Helsingfors

Gör du affärer i Finland? Nu erbjuder SAS 30 procent rabatt på affärsresor från Arlanda till den finska huvudstaden.
Nu erbjuds Bättre Affärers läsare 30 procent rabatt på SAS Economy Extra och Business från Arlanda till Helsingfors mellan den 26 februari och 25 mars. Dessa affärsbiljetter är flexibla och har fri om- och avbokning under perioden. Förutom tillgång till SAS Business Lounge när du reser i Business, erbjuds du en rymligare och mer avkopplande arbetsmiljö samt mat och dryck ombord.

Viktigt handelscentrum

Helsingfors är ett viktigt handels- och finanscentrum i Östersjöregionen. Drivkraften för Helsingforsregionens ekonomiska tillväxt är det högteknologiska informationsklustret som leds av Nokia. Finland har också deltagit aktivt i den framgångsrika ekonomiska återuppbyggnaden av Estland och är idag den andra största investeraren i landet.

Helsingfors är också känt för sin vackra arkitektur. Passa på att besöka det uppmärksammade museet för modern och samtida konst Kiasma. Museet uppfördes 1996–98 och ritades av den amerikanske arkitekten Steven Holl.

Läs mer och boka resa!
Länkpil Läs mer om att göra affärer i Finland