NYHETER OCH TIPS FÖR FÖRETAG - NR 2 - 2008
Tillbaka till förstasidan Skriv ut Tipsa en kollega Prenumerera!
Månadens erbjudande

Varför ha ett sämre skydd än den som är anställd?

Du startade, äger och driver företaget men har förmodligen ett sämre skydd än den som är anställd! Nu har du ett gyllene tillfälle att ändra på det.
Som företagare är du sämre skyddad än de flesta anställda. Du måste själv se till att du har ett pensionssparande och försäkringar som kan behövas om du skulle bli sjuk, råka ut för en olycka eller gå bort. Oavsett om du har någon pensions- och försäkringslösning sedan tidigare eller om du idag står helt utan skydd, kan banken hjälpa dig. Både förändringar i det privata och i det professionella livet är sådant som kan påverka försäkringsbehovet. En tumregel är därför att se över sitt skydd åtminstone en gång om året.

Kostnadsfri sjukvårdsförsäkring

Dessutom är det skattemässigt fördelaktigt, eftersom tjänstepension är avdragsgillt inom vissa gränser – något som kan vara särskilt användbart när det är goda tider för företaget.

Just nu kan det dessutom löna sig lite extra att prata med banken. Vi bjuder nämligen på en sjukvårdsförsäkring i 6 månader om du tecknar en tjänstepensionslösning hos oss*.

Ja, jag vill se över min situation och få en kostnadsfri sjukvårdsförsäkring. Kontakta mig!
Jag vill veta mer om bankens pensions- och försäkringserbjudande

* Teckna en tjänstepension med sjukvårdsförsäkring så får du sjukvårdsförsäkringen på köpet i 6 månader (värde: 975 kr). Erbjudandet gäller t o m 31 mars, 2008 för dig som är företagare, sätter av minst 1 500 kronor i månaden till ditt skydd och uppfyller hälsovillkoren.

Prisregn över Swedbank Robur
Swedbank Robur, som sköter förvaltningen av bankens fonder och försäkringar, har tagit emot en rad utmärkelser under året:
  • Bästa fondförvaltning av alla storbanker (Morningstar, september)
  • Bästa fondbolag i Norden (Lipper, februari)
  • Bästa aktieförvaltare i Norden (Morningstar, januari)
 


Oavsett om du har någon pensions- och försäkringslösning sedan tidigare eller om du står helt utan skydd, kan banken hjälpa dig.