NYHETER OCH TIPS FÖR FÖRETAG - NR 3 - 2008
Tillbaka till förstasidan Skriv ut Tipsa en kollega Prenumerera!

Res med SAS till London de närmaste veckorna! Du kan resa från 13 inrikesdestinationer via Arlanda till London.
FOTO: ISTOCKPHOTO
Månadens tips

30 procent rabatt
med SAS till London

Gör du affärer i Storbritannien?
Nu erbjuder SAS 30 procent rabatt på affärsresor från Stockholm Arlanda till London Heathrow.
Mellan den 25 mars och 25 april erbjuds Bättre Affärers läsare 30 procent rabatt på SAS Economy Extra och Business från Arlanda till London. Dessa affärsbiljetter är flexibla och har fri om- och avbokning under perioden. Förutom tillgång till SAS Business Lounge när du reser i Business, erbjuds du en rymligare och mer avkopplande arbetsmiljö samt mat och dryck ombord.

Centrum för finansväsendet

London är med sina 7,5 miljoner invånare EU:s största metropol. Tjänstesektorn dominerar helt stadens näringsliv och vid sidan av New York och Tokyo är London världens främsta finansstad. London är också en av världens främsta turiststäder. Den kulturintresserade har hundratals museer att välja på, från historiska Museum of London till samtida konstmuseet Tate Modern. Därtill finns det mer än 10 000 restauranger, pubar och caféer att besöka!

Läs mer och boka resa!
Länkpil Läs mer om att göra affärer i Storbritannien