NYHETER OCH TIPS FÖR FÖRETAG - NR 5 - 2008
Tillbaka till förstasidan Skriv ut Tipsa en kollega Prenumerera!

Rabatt på inkasso- reskontra- och faktureringstjänster

Att hantera fakturor kan vara krångligt och tidskrävande. Därför erbjuder nu Swedbank och Sparbankerna rabatterade priser på inkasso-, reskontra- och faktureringstjänster.
I ett samarbete med det internationella inkassoföretaget Lindorff, erbjuder nu Swedbank och Sparbankerna rabatterade priser på inkassotjänster.

– Det här passar företag som kanske inte får betalt i tid eller inte får ut sina egna fakturor i tid. Det är ett bra sätt att öka kassaflödet, minska risk och kundförlust samt spara tid, säger Per Mackén på Företagsbetalningar på Swedbank.

Per Mackén menar att företag kan ha olika behov beroende på företagets storlek. Små företag kanske inte har så många fakturor men kan ha problem med någon obetald faktura. Enklare än att själv ta tag i påminnelser och att eventuellt behöva gå vidare till kronofogdemyndigheten, är att låta en professionell leverantör sköta processen. När ens kunder vet att man har proffshjälp kanske de också blir duktigare på att betala i tid.

Få snabbare betalt

– Med Lindorff sköts det här snabbt och professionellt och man kan få in kundfordringarna snabbare vilket frigör kapital, säger Per Mackén.

– Medelstora och större företag kanske inte har tid att själva sköta faktureringen, utan vill outsourca verksamheten. Då passar tjänsterna bra även för dem.

Lindorff har olika erbjudanden beroende på vilka önskemål ditt företag har. För att få veta mer om erbjudandet tar du kontakt med din rådgivare som förmedlar kontakt med Lindorffs personal. Inom några dagar blir du uppringd av Lindorff och får veta mer.

Läs mer om erbjudandet

FOTO: FUTUREIMAGEBANK
Klockan tickar men kunderna betalar inte. Med professionell hjälp kan företag få in sina kundfordringar snabbare.
Du vet väl att du kan prenumerera kostnadsfritt på Bättre Affärer!
ANGE DIN E-POSTADRESS NEDAN
Publicerad 2008-06-03