NYHETER OCH TIPS FÖR FÖRETAG - NR 8 - 2008
Tillbaka till förstasidan Skriv ut Tipsa en kollega Prenumerera!

Kajsa Brobergs butik Freshmilk säljer barnkläder via Blocket. Hennes tips är att förnya och uppdatera sina annonser – gärna varje dag.
FOTO: KALLE ASSBRING
Månadens erbjudande

Starta butik på Blocket: Tre månader utan kostnad!

Visste du att företag kan annonsera på Blocket? Blocket är Sveriges största köp- och säljmarknad med 3,5 miljoner unika besökare i veckan. Annonsering på Blocket passar både företag som redan har eller vill komma i gång med försäljning på internet.
Blocket är mest känt som en marknadsplats på nätet där privatpersoner kan köpa och sälja prylar. Mindre känt är att också företag kan sälja via Blocket. Sedan det blev möjligt att starta butik på Blocket för något år sedan har 5 000 företag kommit igång.

– Det är ett enkelt och effektivt att nå ut med företagets produkter, driva trafik till sin webbplats och få igång försäljningen, säger Anna Björklund, marknadschef på Blocket.

Framför allt är det Blockets besökssiffror som lockar företag att annonsera. Varje vecka har Blocket i genomsnitt 3,5 miljoner* unika besökare. De största produktkategorierna är fordon och därefter möbler. Andra populära kategorier är bland annat elektronik samt kläder och skor – både för barn och vuxna.

*Källa: KIA Index unika webbläsare vecka 26, 2008

Tre fördelar med att annonsera på Blocket
  1. Du får tillgång till Sveriges största marknadsplats.
  2. Du når kunderna enkelt och billigt oavsett var ditt företag finns.
  3. I Blocketbutiken ingår bland annat exponering av er logotyp och företagsinfo på alla annonser, länk till webbutik eller hemsida.
 
Tre månader kostnadsfritt
Du som är Bättre Affärer-prenumerant har nu möjlighet att kostnadsfritt öppna en butik på Blocket i tre månader (värde 1 745 kronor). Blocket bjuder dessutom på de 10 första annonserna så att du snabbt kan komma igång!

Blocket lägger upp butiken åt dig och tillhandahåller support via telefon. Erbjudandet gäller till och med den 31 oktober 2008.

För att kunna ta del av erbjudandet måste du vara prenumerant på Bättre Affärer!
Gå till anmälningssidan via länken nedan och anmäl dig som prenumerant. Då får du ditt nyhetsbrev direkt till din e-post och kan sedan ta del av erbjudandet.
Till anmälningssidan!
 

Du vet väl att du kan prenumerera kostnadsfritt på Bättre Affärer!
ANGE DIN E-POSTADRESS NEDAN
Publicerad 2008-10-14