NYHETER OCH TIPS FÖR FÖRETAG - NR 8, OKTOBER 2009
Småföretagare vinnare i budgeten   |  Det händer – fortfarande – på internet   |  Mättad marknad lockade Svensson Group ut i Europa   |  Hög tid att satsa på export   |  Vinn Mind your own business   |  Mer tid över med e-bokföring   |  Du är lösningen på Sveriges problem!   |  Trygga framtiden för dig och ditt företag!   |  Hur startar jag en webbutik?   |  Ger du dig själv för låg lön?   |  Kalendarium
Bild

Höstbudgeten godis
för småföretagare

Lättare att få a-kassa, sänkt egenavgift och bättre ersättning vid sjukdom eller föräldraledighet. Det är några av höjdpunkterna i höstbudgeten som regeringen
presenterade i slutet av september.
Därför gynnar budgeten dig
Bild

Billigt och kundtätt – därför är nätet en skattkista

Värdet av att ta sina affärer till internet blir bara högre och högre. Där finns kunderna, där finns behoven – där finns pengar att tjäna.
Så stor är tillväxtpotentialen
MÅNADENS ENTREPRENÖR
Bild

Sverige blev för litet för Svensson Group

Större marknad och stabilare valuta lockade Svensson Group ut i Europa. Med stort miljötänk och smarta, platta paket vinner man i dag ny mark runtom på kontinenten.
Svajig krona en utlösande faktor
Entreprenörskolan steg 2:
Kom i gång med exporten! Exportrådets bästa tips
Bild TÄVLING

Dela med dig – vinn en bok

Hur når du framgång i ditt företag? Vad är ditt absolut bästa knep för att få nya kunder? Hur gör du för att boosta försäljningen? Vi vill veta! Dela med dig av dina bästa påhitt till Bättre Affärer! Vi väljer ut de tre bästa bidragen som får varsitt exemplar av boken Mind your own business av Gustaf Oscarsson.
Läs mer om hur du tävlar
Bild

Enklare bokföring gör arbetet roligare

Med e-bokföring blir det mer tid över till det viktiga – affärerna. Butiksägaren Helena Skarin kan numera helt fokusera på försäljningen. Bokföringen klarar sig nästan själv.
Låt e-bokföring förenkla ditt liv
PS!

110 000 000 000 kronor

110 miljarder kronor. Så mycket kontanter lär snurra runt i landet just nu. Det är för mycket tycker en grupp bestående av bland andra Svensk handel och Handelsanställdas förbund, som kommer att arbeta för att landets konsumenter ska börja betala med kort oftare. Med en minskad kontanthantering skulle butiksrånen kunna minskas från dagens nivå på i genomsnitt tre rån per dag.
Bild
KRÖNIKA
Ni ska få igång Sverige!
Gästkrönikör Gustaf Oscarsson, känd från Draknästet
Fråga banken
Bild
Hur startar jag en webbutik?
Så enkelt är det!
Månadens tips
Glöm inte bort dig själv!
Trygga framtiden för dig och ditt företag

Ger du dig själv
för låg lön?
Ja
Nej
Kanske
Tipsa en vän!
ANGE DIN VÄNS E-POSTADRESS NEDAN
Kalendarium
Prenumerera kostnadsfritt på Bättre Affärer!
ANGE DIN E-POSTADRESS NEDAN
Ur förra numret
Klicka här om du vill:
Surfa säkert!