NYHETER OCH TIPS FÖR FÖRETAG - NR 2, FEBRUARI 2010
Tillbaka till förstasidan Skriv ut Tipsa en kollega Prenumerera!
Fråga banken

Hur får jag kontakt med banken på kvällar och helger?


Vi har satsat mycket på att bygga ut vår telefonbank de senaste åren, för att kunna tillhandahålla en så kontorslik tjänst som möjligt. Särskilt tänker vi på alla de företagare som arbetar mycket och varken har tid eller framförhållningen att boka tid för möte med banken.
Mellan klockan 07 och 23 har telefonbanken öppet. Där kan du få samma service som på vilket bankkontor som helst, av kompetenta företagsrådgivare. Möjligen är tror att du är en av dessa upptagna människor, med fulltecknade dagar, som upptas av allt som rör dina dagliga affärer. Kanske är det svårt att få tid över till att boka in ett möte med banken, än mindre gå in på ett kontor och vänta på din tur?

Telefonbanken är endast ett telefonsamtal bort, och här svarar någon oftast inom ett 1-2 minuter. Du slipper vänta i kö, sparar bilresor och du behöver inte vänta i flera dagar på ett eventuellt möte. Hjälpen är här och nu, så snart du behöver den.

Anledningen till att telefonbanken kan ge dig all denna service är att vi har ett säkert identifieringssystem. Du loggar in med ditt organisations- eller personnummer och din femsiffriga kod.

Telefonbanken är bemannad med personal med exakt samma kompetens som på kontoren. Det betyder att du kan få rådgivning om hur du ska placera dina pengar, information om in- och utbetalningar, diskutera kring din privata ekonomi eller skaffa ett nytt bankkort. De kan också beställa vårt nya paketerbjudande Bättre Affärer via telefonbanken såklart.

För att ansluta dig – om du inte redan har gjort det – så går du in på närmaste bankkontor. Du som har internetbanken Firma kan dessutom ansluta dig direkt i din internetbank.

Vill du bara veta saldot på kontot är det ännu enklare; med tjänsten snabbsaldo får du aktuellt saldo direkt uppläst i örat när du ringer till telefonbanken från din mobil. För att ansluta dig, följ länken nedan.

Finns det då någonting som telefon- eller internetbanken inte kan hjälpa till med? Jo, faktiskt. När du behöver låna pengar måste du komma in på kontoret. Då är du givetvis hjärtligt välkommen!


Mer information om telefonbanken
Länkpil Snabbsaldo till mobilen

Patrik Alvhage.
Du vet väl att du kan prenumerera kostnadsfritt på Bättre Affärer!
ANGE DIN E-POSTADRESS NEDAN
Publicerad 2010-02-16