1. Använd telefonbanken. Med hjälp av en telefon och din kod kan du utföra de flesta av dina bankärenden. Du kan också få hjälp och rådgivning av våra duktiga företagsrådgivare i telefonbanken alla dagar mellan kl 7 och 23. Ring 0771- 22 11 22.

Du ansluter dig till telefonbanken i internetbanken.

Har du glömt koden till telefonbanken?
Fixa en ny i internetbanken.

2. Få ditt saldo i mobilen. Med tjänsten Snabbsaldo i mobilen får du tillgängligt belopp uppläst varje gång du ringer upp telefonbanken på 0771-22 11 22 från din mobil. Du behöver inte ange några koder.
Gör så här

3. Förbered dina betalningar. Lägg in dina räkningar och utlandsbetalningar i internetbanken, så att de betalas automatiskt på förfallodagen.

4. Töm dina räntelösa konton. Ha inte mer pengar än nödvändigt på dina räntelösa konton som t ex Företagskonto och Plusgiro. Sätt pengarna i arbete medan du är på semester. Om du inte redan har ett Placeringskonto Företag eller Fasträntekonto öppnar du enkelt ett i internetbanken.
Öppna Fasträntekonto
Öppna Placeringskonto Företag

5. Skaffa automatisk bevakning. I internetbanken finns en funktion som heter Anslut bevaka ärenden. Tjänsten informerar dig t ex om en betalning avvisas eller om en ny e-faktura kommer in. Välj om du vill ha meddelandet i form av ett sms eller via e-post – eller varför inte både och.
Anslut dig här

6. Kolla behörigheterna. Se över personalens behörigheter i internetbanken så att de som ska ta över har förutsättningar att lösa sina uppgifter. Du delar ut behörigheter under fliken Administration i internetbanken.
Administrera behörigheter här
 
7. Tala om när du är tillbaka. Lägg in ett frånvaromeddelande i din e-post, under Verktyg, Frånvarohanterare (gäller Outlook), så att dina kunder och andra kontakter får veta när du är tillbaka och var de eventuellt kan nå dig under tiden.

8. Njut av en välförtjänt ledighet och ladda batterierna inför hösten!