De duktiga företagsrådgivarna på Kundcenter Företag hjälper dig med allmänna företagsfrågor. Har du dessutom en kod till personlig service kan du få en mer anpassad rådgivning utifrån just ditt företag.
Du kan alltså få hjälp med allt, från att få information om saldo till att få koll på pension- och försäkringsskydd för dig själv och ditt företag. Det bästa av allt är att det är snabbt och enkelt.

Lisa Edström, företagsrådgivare på Kundcenter Företag, hjälpte en takläggare med att få ordning på sin pension och sitt försäkringsskydd. Under samtalet hör Lisa konstiga ljud i bakgrunden, för att stilla sin nyfikenhet blir hon tvungen att fråga vad kunden håller på med. Det visar sig att han är i full färd med att lägga tak under deras telefonsamtal.

Med ett samtal till Kundcenter Företag och lite simultanförmåga kan du alltså sköta dina bankärenden medan du jobbar. Du behöver inte längre avbryta arbetsdagen för att uppsöka ett bankkontor.

Ring oss så hjälper vi dig med placeringar
Du kan även få hjälp med företagets placeringar när du ringer in. En av våra företagsrådgivare, Katrin Nordin, hjälpte en kund med löneöverföringar när hon noterade att kunden, som drev aktiebolag, hade mycket pengar på företagskontot.

- Jag frågade honom om han behövde ha pengarna på kontot för den dagliga verksamheten. Han svarade att han använder ca 150 000 utav de 500 000 kronorna som låg på kontot. Då föreslog jag att vi lägger upp en saldoberoende överföring på allt över 150 000 kr till ett Placeringskonto Företag. Detta innebär att systemet dagligen känner av saldot på Företagskontot och för över det som överstiger 150 000 kr till Placeringskontot. Utöver detta kunde företaget även placera en engångssumma på 100 000 i 6 månader varför jag föreslog en placering på ett Fasträntekonto. Båda dessa affärer ledde till högre avkastning för företaget, berättar Katrin.

– Pengarna finns fortfarande lättillgängliga om kunden snabbt behöver kapital, avslutar Katrin.