Beroende på om gjorda köp/uttag ska dras direkt från kontot eller samlas för betalning mot faktura, kan du välja den kortlösning som passar ditt företag bäst. Till korten har vi kopplat olika tilläggstjänster och förmåner.

Bankkort Business – kortet som förenklar vardagen

Bankkort Business är Swedbank och sparbankernas bankkort för företag. När du betalar eller tar ut pengar med ditt Bankkort Business dras beloppet direkt från företagets konto i banken och inga onödiga fakturor skickas. Via Internetbanken Företag kan du själva beställa och administrera korten. Det finns även möjlighet att sätta limiter för varje enskilt kort. Dessutom ges en tydlig översikt av alla kortinnehavare och utförda korttransaktioner.

Vi kommer även att komplettera våra företagskort med 3D Secure och MasterCard Secure code – säkerhetslösningar för användande av korten vid näthandel. 

Fördelar Bankkort Business

 • Bankkort Business ersätter företagets kontanthantering/handkassa vid inköp
 • Flera Bankkort Business kan anslutas till samma konto
 • Kortinnehavaren får enbart uttagsrätt via kortet
 • Flexibel funktionalitet - företaget kan hantera sina kort via Internetbanken Företag
 • Begränsa tillgänglighet på individnivå
   

Visa Business Card – alla inköp samlade på en månadsfaktura

Med vårt Visa Business Card får du ett effektivt betalningsmedel med hög tillgänglighet runt om i världen. Kortet fungerar i butiker, restauranger, hotell, bensinstationer m.m. och kan även användas i uttagsautomater i Sverige och utomlands. Alla inköp och uttag sammanställs på en månadsfaktura. Visa Business Card finns både med privat betalningsansvar och med företaget som betalningsansvarig.

Faktureringssystemet är flexibelt och betalning av fakturor kan anpassas efter företagets rutiner när det gäller betalningstid och bryt för fakturering. Fakturan kan erhållas elektroniskt för ett effektivt flöde.

En nyhet för i år kommer att vara att Visa Business Card erbjuder en tjänst för hantering av fakturor och reseräkningar vilket kan förenkla den administrativa hanteringen ytterligare. 
Även för Visa Business Card kommer i år kompletterande säkerhetslösning, Verified by Visa.

Fördelar Visa Business Card

 • Alla köp och uttag samlas på en gemensam faktura vars hela belopp betalas i efterhand
 • Finns med både privat betalningsansvar och med företaget som betalningsansvarig
 • Elektronisk faktura - förenklar hanteringen
 • Webbsaldo - information om saldo, gjorda inköp och betalningar via webben. Finns även som app för iphone och Android
 • Förmåner som drivmedelsrabatter, försäkringar och hotellerbjudanden

I vårt företagspaket Bättre Affärer som kostar 900 kr per år ingår ett Bankkort Business.  Med Bättre Affärer kan du också kostnadsfritt ansöka om ett Visa Business Card.

Vill du veta mer om våra företagskort och hur vi kan hjälpa dig med effektiva lösningar för just ditt företag? Välkommen att kontakta oss!