Du når oss på telefon – Ring Kundcenter företag 0771-33 44 33.
Har du dessutom kod till personlig service kan du få en mer anpassad rådgivning utifrån just ditt företag.

Kontakta oss och få hjälp med vardagsärenden eller råd om lösningar för företagets bankaffärer.
Öppet alla dagar 07.00-23.00

Koll överallt med Mobilbanken företag
Med företaget på fickan sköter du företagets ekonomi, när du vill och var du vill. Håll koll på likviditeten, betala och överför, handla med både aktier och fonder. Dessutom kan du ta reda på information om andra företag och få flera push- notiser för bättre koll. Ladda ner appen kostnadsfritt i App Store eller Google Play. 

Läs mer om Mobilbanken företag

Skippa dosan med Mobilt BankID
Mobilt BankID är en e-legitimation som innebär att du kan göra alla bankärenden även utan dosan. Med Mobilt BankID slipper du dosan och du kan logga in både i Mobilbanken och i Internetbanken. Dessutom kan du legitimera dig på andra myndigheter exempelvis Skatteverket och Försäkringskassan. Ladda ner appen från App Store eller Google Play, sök på BankID. Anslut dig till Mobilt BankID i internetbanken privat (under Tillval) eller på ditt kontor.

Läs mer om Mobilt BankID

Ett kort för alla väder
Med Visa Business Card kan du jämna ut svängningar i kassaflödet. Alla inköp samlas på en faktura som du betalar månaden efter. Du får rabatt på bensin, hyrbil och hotell. Tjänstereseförsäkring finns som tillval.