Nyhetsbrevet Bättre Affärer
Tips och inspiration för dig som är företagare Edition

Han lyfter dina frågor

Den här personen kommer du att se mer av. Han heter Fredrik Jutnäs och hans jobb är att lyfta frågorna som berör dig som företagare. Han ska förtydliga, inspirera och driva debatt kring företagandets villkor och förutsättningar. Fredrik Jutnäs är sedan i december bankens Företagsekonom. Följ honom på Twitter: @FredrikJutnas
Läs hans spaning inför 2016
  Puffbild
Puffbild  

Nu finns Swish för e-handel

Nu finns en ny tjänst – Swish för handel – som gör att du som driver e-handel kan erbjuda dina kunder att betala med mobilen. Partykungen.se har testat och gillar lösningen.
Så funkar Swish för handel
Boxrubrik

Gratis bokföringstips hela veckan

Har du frågor om e-bokföring eller bokföring? Chatta med bankens samarbetspartner SpeedLedger. De svarar på dina frågor varje dag, kl 8-17, till och med den 5 februari.
Mer om e-bokföring
  Puffbild
Puffbild  

Hitta ny växtkraft

De flesta företagare vill växa, men att ta nästa steg kan vara svårt. Här får du tips och idéer på hur du kommer vidare. Låt dig inspireras av filmen om framgångssagan Lyko och läs om hur du kan nå nya höjder med annan kompetens i din styrelse.
Filmen och artikeln hittar du här

Vi svarar på dina frågor alla dagar 7-23

  Puffbild
På Kundcenter företag får du och ditt företag service på tider som passar dig. Vi svarar på dina allmänna företagsfrågor och har du dessutom kod till personlig service anpassar vi rådgivning utifrån ditt företags behov.
Ring oss på 0771–33 44 33.

Mest lästa artiklar ur förra numret
Snart är det nytt år
Hur ska jag tänka kring lön, utdelning och pension?
Lösningen som hänger med i svängarna
Gå till arkivet
  Kolumnrubrik

Ny konjunkturprognos

Swedbank Economic Outlook pekar på utmaningarna och möjligheterna i den svenska ekonomin. Läs vad inflationstrycket, flyktingströmmarna, utvecklingen i Kina och oljepriset får för konsekvenser för ekonomin.
Till rapporten

Kostnadsfri utbildning

Du som har Bättre Affärer får just nu SpeedLedgers företagarutbildning Vad händer i bolaget under ett år? (värde 895 kr) utan kostnad. Utbildningen levereras online.
Anmäl dig här

Kortterminal med rabatt

Funderar du på att börja ta betalt med kort? Passa på! Just nu får du en kortterminal från Babs Paylink extra förmånligt.
Till erbjudandet

Elektroniskt kontoutdrag

Vill du ha kontoutdragen elektroniskt till företagets internetbank? Beställ under Ekonomisk översikt/Elektroniska dokument/Välj distributionssätt, i internetbanken.

Håll koll på kunderna

I samarbete med UC erbjuder vi dig att köpa kreditupplysningar om svenska och utländska företag och privatpersoner till fördelaktiga priser. Beställ tjänsten i internetbanken under Tillval.
Mer om kreditupplysning

Tipsa en vän om nyhetsbrevet!
Vännens e-post:

Klicka här om du vill:
Prenumerera på nyhetsbrevet
Tycka till eller tipsa redaktionen
Läsa mer om internetsäkerhet
Kontakta banken
Nyhetsbrevet Bättre Affärer vänder sig till bankens företagskunder.
Det ges ut sex gånger per år. Lokala avvikelser kan förekomma.
Ansvarig utgivare: Lena Okfors. Redaktör: Maria Toll.
Teknikleverantör: Brightly. Denna webbplats använder cookies.
Logo