Kolla behörigheterna

Innan alla försvinner på sommarledighet, kolla behörigheterna i internetbanken, så att det alltid finns någon på plats som kan sköta betalningarna. Du skapar behörigheter under fliken Administration i internetbanken. 

Förbered betalningarna

Lägg in alla räkningar i internetbanken, så att de betalas automatiskt på förfallodagen. Se till att det finns pengar på kontot. Du kan alltid ändra eller ta bort betalningar fram till vardagen före förfallodagen. 

Lägg in automatisk bevakning

Under Beställ tjänster och Tillval i internetbanken finns en funktion som heter Anslut bevaka ärenden. Med tjänsten kan du t ex få information om en betalning avvisas, när du får nya e-fakturor eller om någon betalat in pengar via Swish. 

Skaffa mobilbanken företag

Med mobilbanken kan du sköta företagets ekonomi när du vill, var du vill. Du kan hålla koll på likviditeten, betala, överföra och handla med både aktier och fonder. Dessutom kan du få information om andra företag och notiser för bättre koll. Du skaffar mobilbanken genom att ladda ner den kostnadsfritt i App Store eller Google Play.

Ring Kundcenter företag

Har du frågor om företagets ekonomi i sommar? Ring Kundcenter företag. Där får du kvalificerad hjälp av företagsrådgivare sju dagar i veckan mellan 7 och 23. Enklast och snabbast går det om du kan legitimera dig med din kod till telefonbanken personlig service. Koden skaffar du enkelt i internetbanken under Tillval, Koder och lösenord. Du når Kundcenter företag på 0771 – 33 44 33. 

Berätta när du är tillbaka

Lägg in ett meddelande i din e-post så att kunderna vet när du är tillbaka och vem de kan nå under tiden. 

Kort utan årsavgift

Du som har företagspaketet Bättre Affärer kan få ett Visa Business Card utan årsavgift (ordinarie pris 450 kr). Med Visa Business Card kan du jämna ut svängningar i kassaflödet. Alla dina inköp samlas på en faktura som du betalar månaden efter. Du får rabatt på bensin, hyrbil och hotell. Tjänstereseförsäkring finns som tillval. 

Trevlig sommar!