”Sverige är väl rustat”

I går morse stod det klart att Donald Trump blir USA:s nästa president. Trumps seger har utlöst betydande oro på finansiella marknader världen över och farhågor har lyfts för den globala ekonomins framtid. Enligt Ingrid Wallin Johansson, makroekonom på Swedbank, står dock Sverige väl rustat trots turbulent läge.
Så påverkas du av valutgången
Puffbild

Fyra tips för en vettig pension

Hälften av landets företagare sparar inte till sin pension. Är du en av dem? Här är tipsen som hjälper dig att få en pension som du kan leva på.
Våra bästa pensionstips

Kvinnor som driver företag pensionssparar mindre

Kvinnor som driver företag pensionssparar mindre än män som är företagare. 56 respektive 60 procent uppger att de sparar till pensionen. Kvinnor är däremot bättre på att buffertspara.
Mer om män, kvinnor och pensioner
Puffbild
I KORTHET:

Exklusiva erbjudanden

Har du ett MasterCard-kort från Swedbank eller sparbankerna? Då får du massor av noga utvalda erbjudanden om teater, restauranger, konserter, shopping och mycket annat från Priceless

Koll på tryggheten?

Företagare har ofta otillräckligt pensions- och försäkringsskydd. Hur ser det ut för dig?

Fribiljett till Eget Företagmässan

Kom till Eget Företagmässan i Älvsjö 10-12 november. Vi finns i monter 38:18 för att prata om det digitala företaget, e-bokföring, tjänstepension mm.

Håll koll på kunderna

I samarbete med UC erbjuder vi dig att köpa kreditupplysningar om svenska och utländska företag och privatpersoner till fördelaktiga priser. Beställ tjänsten i internetbanken under Tillval.

Ta betalt med mobilen

Det finns två enkla och säkra sätt för dig som företagare att ta betalt med mobilen: Swish företag och Kortinlösen via mobil.

INSPIRATION: Möt Torsten Jansson

Det har gått upp och ner för entreprenören Torsten Jansson, men nu är hans företagsgrupp definitivt på banan igen.

Vi svarar på dina frågor alla dagar 7-23

På Kundcenter företag får du och ditt företag service på tider som passar dig. Vi svarar på dina allmänna företagsfrågor och har du dessutom kod till personlig service anpassar vi rådgivning utifrån ditt företags behov. Ring oss på 0771–33 44 33.
Kundcenter företag
Puffbild