Snart är det 2017

Tips inför årsskiftet

Nu närmar sig årsskiftet och här får du tips på saker som är bra att göra innan 2016 rullar över i 2017. Har du koll på löneuttagen, pensionsavsättningarna och värdepappersaffärerna? Stäm av hur väl förberedd du är inför årsskiftet här.
Tips inför årsskiftet
Puffbild

Förslaget om nya 3:12-regler

Nu finns ett förslag på hur de nya 3:12-reglerna ska utformas, för att öka intäkterna till statskassan. De innebär, som väntat, flera försämringar för fåmansföretagarnas möjligheter att ta ut utdelningar och kapitalvinster. Men förslaget innehåller även några lättnader.
Så påverkas du

Snabbare betalt

Skulle det vara bra för dig att få pengarna in på kontot snabbare? Här är tipsen som kan korta tiden från leverans till betalning.
Fyra tips för snabbare betalningar
Puffbild
Tips från banken

Håll koll på kundernas kreditvärdighet

I samarbete med UC erbjuder vi dig att köpa kreditupplysningar om svenska och utländska företag och privatpersoner till fördelaktiga priser. Beställ tjänsten i internetbanken under Tillval.

Exklusiva erbjudanden

Har du ett MasterCard-kort från Swedbank eller sparbankerna? Då får du massor av noga utvalda erbjudanden om teater, restauranger, konserter, shopping och mycket annat från Priceless.

Se inköp och saldo på nätet

Har du Visa Business Card kan du enkelt se inköp och saldo på internet med tjänsten Webbsaldo. Tjänsten finns även tillgänglig som app.

Fixa pensionsplanen internetbanken

Du som har företagets pensionsplan i banken kan hålla koll på försäkringarna i internetbanken. Där kan du också göra de vanligaste ändringarna själv. Du hittar funktionen under Spara/Placera.

Öppettider under jul och nyår

Kundcenter företag har stängt julafton, juldagen, annandagen, nyårsafton, nyårsdagen och den 6 januari. Alla andra dagar kan du som vanligt nå oss på 0771–33 44 33, kl 7–23.
Kundcenter företag
Puffbild
Puffbild