Nya regler för företagare

Nytt år betyder nya regler. Här hittar du fyra förändringar, som gäller sedan årsskiftet och som påverkar dig som företagare.
Få koll på de nya reglerna
Puffbild

Hitta guldkornen i internetbanken

Kontoutdrag längre tillbaka i tiden är en av de goda nyheterna i internetbanken. Här får du tips på tre bra funktioner, som förtjänar lite extra uppmärksamhet eftersom de kan förenkla din vardag.
Tre guldkorn i internetbanken

Det ser positivt ut för 2017

Swedbank har precis släppt årets första konjunkturrapport, Swedbank Economic Outlook, och sin placeringsstrategi för 2017. Sammanfattningsvis kan man säga att det ser bra ut, om man ser till tillväxtmöjligheterna. Samtidigt finns det flera nya och svårbedömda orosmoln …
Så blir ekonomin 2017
Puffbild
Tips från banken

Swish för handel

Nu kan du ha Swish som betalalternativ i din webbutik och app. Allt din kund behöver är sin mobiltelefon och Swish-appen.

Kort utan årsavgift

Du som har företagspaketet Bättre Affärer kan få Visa Business Card utan årsavgift. Dina köp samlas på en faktura som du betalar månaden därpå.

Sugen på aktier?

Så här enkelt är det att handla aktier och andra värdepapper i Mobil- och internetbanken.

Ny bil till firman

Vi hjälper dig med nästa bilaffär, oavsett vilket märke du väljer.

Vi svarar på dina frågor alla dagar 7-23

På Kundcenter företag får du och ditt företag service på tider som passar dig. Vi svarar på dina allmänna företagsfrågor och har du dessutom kod till personlig service anpassar vi rådgivning utifrån ditt företags behov. Ring oss på 0771–33 44 33.
Kundcenter företag
Puffbild
Jubileumsbild