Få en rivstart – vinn ett startkapital

Har du en affärsidé på lut som kan göra världen lite bättre? Eller känner du kanske någon som ruvar på en bra idé till ett världsförbättrande företag? Nu kan goda idéer få en rivstart med ett startkapital på 250 000 kronor.
Allt om Rivstart
Puffbild

Så slipper du bli lurad

Vd-bedrägerier, cryptolockers och bluffakturor är vanliga former av bedrägerier, som ökar under sommarhalvåret. Bedragarna utnyttjar friskt de luckor i rutinerna som semestervikarier och ledigheter kan innebära.
Så skyddar du dig

Vad händer om du separerar eller dör?

Hur blir det med företaget om du skiljer dig, måste driva det vidare med din kompanjons livspartner eller om du dör? Inte alla vill tänka tanken fullt ut, men nu har du chansen att reda ut de familjejuridiska aspekterna av ditt företagande – utan att det kostar något.
Så får du en kostnadsfri Livsbesiktning® för företagaren
Puffbild
Tips från banken

Se Swish-betalningarna i kassan

Har du butik? Nu kan du ta betalt med Swish och få bekräftelse på betalningen direkt i kassan. I samarbete med BabsPaylink lanserar vi ett enkelt mobilt kassasystem för betalning med Swish.

Håll koll på kundernas kreditvärdighet

I samarbete med UC erbjuder vi dig att köpa kreditupplysningar om svenska och utländska företag och privatpersoner till fördelaktiga priser. Beställ tjänsten i internetbanken under Tillval.

Ring Kundcenter Företag med Mobilt BankID

Om du har glömt din personliga kod till Kundcenter Företag kan du numera legitimera dig med Mobilt BankID.

25 % rabatt på bilförsäkringen

Leasa en bil genom oss så får du 25 % rabatt på bilförsäkringen första året (värde 1 800 kronor).

Vi svarar på dina frågor alla dagar, dygnet runt

På Kundcenter Företag är det alltid öppet. Vi hjälper dig med det mesta som har med företagets ekonomi att göra. Har du kod till personlig service eller Mobilt BankID kan du göra dina bankärenden direkt hos oss. Vi finns på 0771–33 44 33. Välkommen!
Kundcenter Företag
Puffbild