Inför deklarationen 2018

Här är årets deklarationstips. Den 2 maj är dagen som gäller för dig med enskild firma. Annars är det räkenskapsåret som bestämmer deklarationsdagen.
Alla tipsen hittar du här
Puffbild

Dags att sälja? Gör så här

Är du en av de nära 70 000 företagare i Sverige som har passerat 65 år? Eller börjar det bli dags att sälja företaget av andra skäl? Här är checklistan inför en lyckad försäljning.
Så lyckas du med försäljningen
Puffbild

Nyheter för dig som har bil

År 2018 händer en hel del nytt på bilmarknaden. Många experter menar att det är de största förändringarna sedan riksdagen ändrade reglerna för förmånsbeskattning 1997.
Här är årets bilnyheter
Puffbild
Tips från banken

Nya regler för personuppgifter

Den 25 maj skärps kraven på hantering av personuppgifter för företag – GDPR, General Data Protection Regulation – träder i kraft. Det kan bli dyrt att bryta mot de nya reglerna, så det är viktigt att göra rätt.

Därför minskar företagandet

Johan Kreicbergs är bankens företagarekonom som skriver om aktuella företagsfrågor. Här kommenterar han det faktum att nyföretagandet har sjunkit under 2017.

Trygga företag

Företagare har ofta otillräckligt pensions- och försäkringsskydd för sig och sina anställda.

Billeasing utan uppläggningsavgift

Just nu bjuder vi på uppläggningsavgiften när du leasar din företagsbil via oss. Gäller till 31 maj 2018.

Vi svarar på dina frågor alla dagar, dygnet runt

På Kundcenter Företag är det alltid öppet. Vi hjälper dig med det mesta som har med företagets ekonomi att göra. Har du kod till personlig service eller Mobilt BankID kan du göra dina bankärenden direkt hos oss. Vi finns på 0771–33 44 33. Välkommen!
Kundcenter Företag
Puffbild