Vi vill lyfta och belöna företag som gör gott för samhället, i stort och smått, och stötta långsiktigt lönsamma och hållbara verksamheter.  Det kan till exempel vara smarta och spännande tjänster som hjälper samhället, men också innovativa och hållbara initiativ från företag som har behövt tänka nytt av olika anledningar.

Är ditt företag ett av dem? Var med och tävla med er hållbara omställning senast den 2 maj.

Du kan vinna upp till 500 000 kronor och skräddarsydd affärsutveckling. Det företag som vinner Folkets röst belönas med ytterligare 250 000 kronor. 

Om tävlingen

  • Du tävlar genom att beskriva er hållbara omställning i tävlingsformuläret.
    Till formuläret
  • Fem finalister får livepitcha sin idé för vår jury på finaldagen den 26 maj 2021. Juryn består av en härlig blandning företagsledare och entreprenörer – alla med bred erfarenhet från olika områden. Juryns ordförande är Swedbanks vd Jens Henriksson. Finaldagen genomförs på det sätt som är möjligt med hänsyn till rådande läge. 
  • Samtliga finalister är garanterade minst 150 000 kronor och skräddarsydd affärsutveckling. 
  • Affärsutvecklingen innehåller en specifikt anpassad plan för varje företag. Vi matchar ihop er med specialister både inom och utanför banken för att ge er relevanta verktyg och metoder till omställningen. Programmet pågår under tre månader.

Folkets röst

Den 18 – 26 maj är det möjligt för alla som vill att rösta på sin favorit bland de fem finalisterna. Det företag som vinner Folkets röst belönas med ytterligare 250 000 kronor. Röstningen sker på swedbank.se/rivstart.

Mer information, villkor och tävlingsformulär hittar du på länken nedan.
Välkommen att tävla senast 2 maj!

swedbank.se/rivstart Tillbaka till förstasidan